MARKA KüLTüRü EğITIMI FUNDAMENTALS EXPLAINED

marka kültürü eğitimi Fundamentals Explained

marka kültürü eğitimi Fundamentals Explained

Blog Article

Markaların itibarları tüketiciye vaat ettiklerini gerçekleştirmesi ve tüketicinin genelde olumlu düşüncelere sahip olması sonucu yükselir. Özellikle köklü markalar için itibar yönetimi, satış grafiğinden daha önemlidir.

Eğitime katılan kişiler normalın şu maddeleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmektedir:

BrandEnn, yaptığı işin üzerinde baştan sona en ince ayrıntısına kadar başarılı bir şekilde sonuçlanması için elinden gelen tüm gayreti göstermektedir. Profesyonel çalışmalarıyla farklı ve düşündürücü yanlarını görebilirsiniz.

Marka öz değerlerinin belirlenmesi; markayı oluşturan şirketin vizyonu, kültürü, kurumsal yapısı gibi here iç yönetim kademelerinin belirlendiği aşamadır.

Hedef kitlenin belirlenmesi; ürün ya da hizmetin kapsamına göre hedef kitle belirlenir. Hedef kitlenin davranış ve alışkanlık analizi yapılarak modelleme oluşturulur.

İnsanların kolayca hatırlayabilmesi için markanın kendine ait bir bilinmiş karakteri olması gerekir. Memnun edici bir marka performansı deneyimi sunulduğunda ve tüketici bu performansı yaşadığında, aynı markayı yeniden tercih edecektir.

This Web-site utilizes cookies to help your expertise. If you continue to work with This great site, you agree with it. Gizlilik Politikası

Uygulamalı programlar ile öğrenilenlerin pratiğe dökülmesi, uzman eğitmenlerden değerlendirmeler.

Bu nedenle çalışanlara gerekli eğitimlerin verilmesi ve çalışanların zihninde marka ruhunun net bir şekilde yer alması gerekir.

İhtiyaçlar davranışlarımızı, inançlarımızı kısacası bütün düşünce sistemimizi direkt olarak etkiler. İhtiyaçlar sürekli devam eden bir durumdaysa, zamanla davranış, tutum, kullanılan eşyaların değeri, inançlar vb.

Bir marka yaratma süreci için göz önünde bulundurulması gereken ilk nokta tüketicilerin düşüncesidir.

Marka stratejisinin hedef kitleye sunulan temel öğesinin benzersiz, çekici ve kullanışlı olması gerekir. Bütün bir stratejinin etrafında kurulacağı bu öğe, sadece şirket dışında değil şirketin iç organizasyonunda da doğru olarak algılanmalı, tekrarlanarak yaygın bir itici güç haline getirilmelidir.

Bu süreç, markanın kimliğini ve değerlerini belirlemeyi, görsel ve iletişim dilini oluşturmayı ve bu kimliği tutarlı bir şekilde hedef kitleye aktarmayı içerir.

Marka tasarımı da bu faktörler dikkate alınarak düzenlenir. Alternatif örnek vermek gerekirse, Huawei’nin kullanıcı taleplerini karşılayabilen özellikleri de örnek gösterilebilir. Bu sayede deneyime odaklanan ve başarı elde eden markalar hızlı büyümeye tanık olurlar.

Report this page